در حال بارگذاری ...
با معرفی نفرات برتر

دهمین جشنواره ملی تئاتر «مرصاد» به کار خود پایان داد

دهمین جشنواره ملی تئاتر «مرصاد» بعد از چهار روز رقابت، شب گذشته به ایستگاه پایانی خود رسید.

به گزارش تئاتر کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی جشنواره، دهمین جشنواره ملی تئاتر «مرصاد» بعد از چهار روز رقابت، شب گذشته به ایستگاه پایانی خود رسید.

در مجموع از ۱۱۲ اثر ارسال شده به دبیرخانه، ۲۲ اثر توسط هیات داوران انتخاب شد که ۱۲ اثر آن مربوط به تئاتر صحنه ای، ۸ اثر تئاترخیابانی و یک اثر جمعی و یک اثر مهمان بود.

هیئت داوران در بخش طراحی بروشور جایزه اثر برتر رابه «واقعا چکار باید کرد» از نازیلا امینی از بوکان اهدا کرد و جایزه اثر قابل تقدیر به «بابا نفس داد» از نعیمه نمکی از تهران تعلق گرفت.

 

در بخش موسیقی «میراثی برای یک پرستار جنگی» از علیرضا لطفی و داریوش محبی از شهرستان فسا به عنوان اثر برترشناخته شد و جایزه آثار برتر طراحی فضا نیز به ترتیب به آرش ناصری از بوکان برای نمایش «واقعا چکار باید کرد»، لقمان نادری از مریوان برای نمایش «خانه آرزوها» و مجتبی خلیلی از اصفهان برای نمایش «هشت» تعلق گرفت.

در طراحی لباس نیز نمایش «هشت» از محمد نادری از اصفهان جایزه و دیپلم افتخار این بخش را کسب کرد.

 

همچنین  نازیلا امیلی از بوکان آذربایجان غربی برای بازی در «واقعا باید چیکار کرد»، نرگس صابری از فارس برای حضور در «میراثی برای یک پرستار جنگی» و فرخنده برنی از اصفهان در نمایش «هشت» به ترتیب در جایگاه اول تا سوم انتخاب بهترین بازیگران زن این جشنواره قرار گرفتند.

 

در انین جشنواره هاوری رضایی از بوکان آذربایجان غربی برای بازی در نمایش «واقعا باید چکار کرد» بهترین بازیگر مرد این جشنواره شد وهوریا فلاحی از مریوان کردستان با بازی در «خانه آرزوها» در جایگاه دوم و سعید ذبیحی از اسلام‌آباد غرب برای حضور در نمایش «تنهایی» و مهدی جودکی از اصفهان با بازی در نمایش «هشت» مشترکا سوم شدند.

 

جایزه بهترین کارگردانی این جشنواره به مجتبی خلیلی از اصفهان برای کارگردانی نمایش «هشت» تعلق گرفت و آرش ناصری از بوکان آذربایجان غربی برای نمایش «واقعا چیکار باید کرد» رتبه دوم کارگردانی را کسب کرد.

همچنین رتبه سوم مشترک نیز به امیر رجب‌پور از قزوین برای اثر «آقا بخدا نامردیه» و نواله لک و صدیقه شکر از فارس برای اثر «میراثی برای یک پرستار جنگی» رسید.

جوایز طرح و ایده جشنواره نیز به ترتیب به آرش ناصری از بوکان برای نمایش «واقعا چکار باید کرد»، مهدی صالحی از تبریز برای نمایش «پدر یک قهرمان» و حیدر رضایی از اصفهان برای نمایش «هشت» رسید.

همچنین هیئت داوران پس از بررسی آثار حاضر نمایش «میراثی برای یک پرستار جنگی» به کارگردانی صدیقه شکر و نوراله لک از فسا و نمایش «خانه آرزوها» به کارگردانی لقمان قادری از مریوان را جهت حضور به جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت پیشنهاد کرد.

 

نمایش‌های «هشت» به کارگردانی مجتبی خلیلی از اصفهان و «واقعا چکار باید کرد» به کارگردانی آرش ناصری از بوکان جهت حضور در جشنواره تئاتر فجر از سوی هیئت داوران مشخص شد.

در پایان اعلام شد که آثار «تنهایی» از اسلام‌آباد غرب و «واقعا چکار باید کرد» از بوکان جهت اجرای عمومی در شهر‌های خود حمایت مالی خواهند شد.




نظرات کاربران